گلبرگ های گل رز را بشویید. درون یک قابلمه بزرگ یک کاسه فی را برعکس در مرکز قابلمه قرار داده و گلبرگ های گل رز را کنار این کاسه بریزید.یک کاسه دیگر را روی کاسه ای که به حالت برعکس قرار داده ایم می گذاریم.
سپس آب را به اندازه کافی در قابلمه اضافه کنید طوری که آب وارد کاسه دوم نشود.درب قابلمه را برعکس بگذارید.حرارت را روشن کنید تا آب جوش آید.
پس از به جوش آمدن آب روی درب مع مکعب های یخ را قرار دهید تا بخار ایجاد شده سریعتر به مایع تبدیل گردد و درون کاسه بریزید.
یخ تا آماده شدن گلاب باید روی در قابلمه یخ باشد و در صورتی که یخ تبخیر شد دوباره چند تکه یخ روی آن قرار دهید. بگذارید 20 تا 30 دقیقه محتویات داخل قابلمه بجوشد.
سپس وقتی گلبرگ های گل رز سفید شدند، زیر گاز را خاموش کنید.
کاسه را از دورن قابلمه خارج نمایید و اجازه دهید تا گلاب خنک شود.
آب گل رز رادرون بطری بریزید و در یخچال بگذارید.
در صورت نداشتن کاسه فی از سنگ تمیز زیر کاسه دوم استفاده کنید.
کاسه ای که در داخل قابلمه استفاده می کنید باید طوری باشد که بتوانید در قابلمه را بر عکس روی آن بگذارید.
گلاب خانگی را می توانید به مدت 10 روز در یخچال نگهداری کنید.
کاسه ,قابلمه ,آب ,یخ ,روی ,بگذارید ,گل رز ,های گل ,گلبرگ های ,در قابلمه ,قابلمه را
درباره این سایت